2012. szeptember 15., szombat

Fürdőszoba II.

Nagy változáson esett át a higiéniás kamránk, lett egy hatalmas tükrünk a mosdó felett. (és így a faliszekrényt felmentettük ez alól a feladat alól).  Ha nem lenne hatalmas is örülnék neki ennyire, de a mérete csak tetézi az örömömet :).
Csináltattuk üvegessel, mert speciális méretűre volt szükségünk. És olcsó volt. Ennek egyik oka a szélességi korlátozás a konnektorok miatt, a másik, hogy egy törpe és egy óriás kötött házasságot. Hogy mindketten rendesen lássuk benne magunkat, ezért jó magas tükörre volt szükség.
Most még csak egy tükör, egyszer lesz neki egy kerete is.


Ugye milyen szép lett rend az előző állapothoz képest???


A vatta és fülpiszkáló tárolása mindig is probléma volt nekem. Olyan tároló ami tetszik és belefér sok sok sok...
Homlokra csapós ötlet, mikor eszembe jutott, hogy van ez a két szép bonbonierem, pontosabban hogy eddig én ezt miért nem használtam, hiszen annyi helyen láttam már....


És hogy a kaspók mi mindenre jók... már a második kaspó a  házban, amelyben nem virág van. Sőt, ez a harmadik. Másodikat még nem is mutattam! (elsőben villanykörte van :P).  Ez is a sokat agyalós téma volt nálam, mert nem szeretek kirakodó vásárt csinálni, arról nem beszélve, hogy mennyivel praktikusabb így: csak felemeli az ember (lánya) és letörli alatt a mosdót. Nem kell rakosgatni.


Szintén az elmúlt napokban megoldódott "nagy" problémám, a szappantartó. Ugyanis szerettem volna valami csinosabbat, de műanyagot. A gyerek miatt ugye. Miatta semmiképp sem akartam még kipróbálás szintem sem a porcelánt, hátha működik, mert ilyenekkel nem kísérletezek, szeretem a nyugalmat :D
A megoldás pedig ebben a hipermarketben kapható-egyébként Frosh márkájú- folyékony szappanban lett, ami egy picit volt drágább (rá is írták, hogy design kiadás), mint egy sima folyékony szappan. Az ára mégis jóval alul maradt az egyébként jól kinéző-még ha műanyag is-folyékony szappan tartókétól.


Azóta lett új kukánk, így nincs már "kis kuka meg nagy kuka," meg "nyitva van kuka", meg "kipotyog a cucc belőle kuka": egy kuka, szép kuka, fedeles kuka és pont elég méretű kuka :D


Szó ami szó, az én pici méretemmel is kényelmesen és jól látom magamat :)


7 megjegyzés:

  1. Jujjj de nagy már a pocakod :D Kikukucskál a póló alóla :D
    Nagyon szuper lett minden, tényleg jól néznek ki azok a bonbonier tartók. Én Ikeás kis fém fedeles üvegbe tartom a fültisztítót. Amúgy ilyen üvegeim vannak még, ebben tartom a mécseseket, de a konyhában is akad, abban a fűszereket.
    Szennyestartóm itt Pesten műanyag van, (brrrrr) de anyumnál!!!!!! :) Ott bizony amit fontam, nagy szennyeskosár díszeleg. Azt a suliban vagy 5 napig csináltam :D Oké, csak az első darab volt, azért tartott ilyen soká, azóta nem is csináltam pedig ide is kéne egy szép darab, csak időm nincs.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miket észre nem veszel :D Hát igen, lassan a zsákból is :D
      És miért nem fonsz egyet Pestre is? Ha már ilyen kincs van a kezedben :) Ja most látom nincs időd. Dehogyis nem :D:D:D:D:D:D

      Törlés
  2. tenyleg jo lett a furdo, a torpe es orias hazassag nalunk is fennall, alig latok valamit en is a tukorbol

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük :)
      Hát igen, sokan vagyunk így ezzel, de legalább a tükörben én már látom magamat :D

      Törlés
    2. Nagyon szép lett a fürdőszobátok! El is fogadnám:-) A miénk se csúnya, de új volt, mikor vettük a házat, hát nem bántottuk. Viszont amint a budget engedi, pár változtatást eszközölni fogunk ott is, hogy jobb legyen az egyébbként nagy fürdőszoba helykihasználása.

      superwomanatwork.blogspot.com

      Törlés
    3. Ha én anno tudtam volna, hogy nem kell ahhoz csempét bontani, hogy más legyen a színe... :D
      A nagy fürdő szuper, szép nagy ablakkal.... igaz nekünk nincs szééép nagy ablakunk, de legalább van, mert a lakáshoz nem volt :P

      Köszönjük a szép szavakat :)

      Törlés
    4. Hát, a fürdő nagy, de kis ablakkal! Viszont világos, mert a nem tömör az ajtaja + a hálóból is meg lehet közelíteni egy tükrös tolóajtón keresztül. A kis ablak mellett nem nagyon merek ott virágokat tartani, pedig nagyon szeretném.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni