2012. szeptember 12., szerda

Hétről-hétre/ 36. hét

Titkon nagyon remélem, hogy ez az utolsó pocakos képem, de akárhogy is lenne/lesz, ezentúl lehet, hogy 1 vagy 2 hetente készítünk majd egyet.
Már nagyon az utolsókat rúgom, és szeretnék kitartó lenni, de őszintén mondom, ilyen állapotok a Nimróddal a 40. héthez közel uralkodtak a testemen.
Bár a bokám vékony mint egy őzláb-ez alkati dolog-de a térdem, a kézfejem és az arcom is vizesedik. Előbbi kettő "csak úgy" zsibbad is, és már semmi sem jó. Mondhatnánk: pihenjek, de nem tudok, mert az is fáj :D
Szóval a baba amúgy is előrébb jár és egyéb testi jelek is utalnak arra, hogy, így se így se úgy nem fogom kihúzni a végéig:
Ugyanis vagy kijön előbb magától, vagy betolnak a műtőbe, mert a hegvastagságot folyamatosan figyelik, ami most határértéken mozog. Ahogy rohamosan csökken, vagy csökken, nem várnak.
És maga a doki is megjegyezte 2 hete, hogy biztos nem kell a végéig várnunk :D
(haaaallleluja...)
Mindenesetre tényleg felemelő és megkönnyebbülős érzés, hogy a görcsök, hasfájások stb. már legálisak és örülhetek neki, nem kell aggódva vízszintbe helyezkednem rögtön :)

Itten pedig a 36-os pocakos képünk :)


Látjátok, az utolsó sorban az üres hely pont jó lenne a "lezáró" 3-as képre, immáron a babával a pocakfal másik oldalán :D vagyis a kezemben, mellettem Nimróddal...


6 megjegyzés:

  1. sok egeszseget a babanak, neked meg erot az utolso hetekhez

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen, más tényleg nem is kell, csak hogy egészségesen végződjön mindkettőnknek a végére :)

      Törlés
  2. De jóóó.. Látszik a fotón is, hogy már lentebb is helyezkedett a baba:)) Drukkolok, hogy könnyen-gyorsan, a továbbiakra pedig minden jót nektek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is így látom, egész lógós sörhasam lett alul :D (ez bugyiban és melltartóban látszik igazán), és annyira vicces, hogy vagy extra terpeszben kell ülni, hogy elférjen a hasam, vagy jól hátradőlve :D
      Köszönjük a jókívánságokat! :)

      Törlés
  3. Kitartást és sok erőt kívánok! És hogy minden rendben menjen!
    Annyira jó ötlet ez a fotósorozat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen!
      Igen, én is annyira örülök, hogy böcsülettel megcsináltuk, olyan jó lesz később visszanézni, meg csudijó emlék is :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni