2012. szeptember 10., hétfő

Kismajmos babaváró buli

Azért lett kismajmos a téma, mert második fiúnk állatkája a kismajom lett. Úgy mint Nimródnak Hápi. Ez nem egy beteges "minden áron valami állatot választós dolog" nálunk, hanem valahogy kialakul. Nem erőltetjük, egyszer csak jön. Kistesónál hamarabb :D. Egyik ultrahangon egyszerre kiáltottunk fel apukával, hogy úgy néz ki mint egy kismajom, mert ahogy oda rakta a kezét a szája elé, másikat a füléhez, úgy nézett ki mint egy majom :D Aztán főleg választott név híján (még mindig nincs) Makizzuk őt, ha épp nem Baba. De már Nimród is mondja: Majmo az babának való :D (egyébként Nimródot szoktuk hívni Kacsának szóval tényleg ragadós :D)

Szóval gondolkoztam rajta, hogy hagyjam-e meg ezt a témát majd az 1. szülinapi bulijára, de aztán rájöttem, hogy biztos lesz valami más, ami rá jellemző lesz, mint pl. Nimród akkor nagyon szerette az Elmot, így Elmos szülinapot rendeztünk.
A kismajmon kívül még babás dolgokat és a zöld-kék színt választottam. 
Nem voltunk sokan, pont jó volt, és hála égnek a Nap is hamarabb nyugszik, így tulajdonképpen mire mindenki odaért, már nem sültünk szét.

Milyen jó, hogy csak van itthon színes lampion :D Meg babaruha, meg kötél, meg csipesz, 0 Ft,- kiadás!



Limonádé a csapos üvegünkből. Majmos pohár: pohár a szekrényből, majom fejek kinyomtatva, kivágva és felragasztva. Szokásos :)


Óriás cumisüvegek, házi készítésű csoki és karamell öntettel, amit pohárból tejbe öntve és összekeverve lehetett inni- mert nincs bababuli tej nélkül!! :) (karamellás isteni lett!!!)

 .... amihez természetesen BABApiskótát lehetett majszolni :)


KFC után szabadon, a világbajnok, kikísérletezett káposzta saláta a 'la Férj: mind elfogyott. Rájártak a vendégek :D. És fasírt :)



Miután kifundáltam, hogy mindent majd a kék-pöttyös tányérra rakok, mert az menne a kisfiúnak, jöttem rá, hogy van nekem ez a szintén kék-pöttyös eredetileg muffin tartóm, amit egy hete kaptam Edimtől. most krumplis pogácsát raktunk rá, de nagyon jól ment az összképhez.


Internetről lementett ezer éves ötlet, amely arra várt, hogy én is megcsinálhassam :) Gyümölcs baba, dinnye-babakocsiban :D Pontosabban ő egy Baba-MAJMO, mivel barna a feje ;) Hát nem cuki ?! ( a tejjel nem keverte senki :P )


És a bulik elmaradhatatlan kelléke, a torta. Majom fej. Ronda de finom. A füle kekszből van, az arca marcipánból és a szeme-szája csokicukorkából. Belül sima pudingos volt piskótatésztával.


Köszönjük szépen a sok ajándékot, és főleg köszönet Szilvinek, aki titkos körüzenetben elmondta mindenkinek, hogy ha ajándékot hoznának minek örülnék igazán-mert megkérdezett engem :D Hát mivel mindenünk meg volt már, ezért csupa hasznos dolgot kaptunk, mint ökopelus, popsitörlő, krém s kecsketej szappan :) Nagyon örültünk neki!

Azon kívül megint kaptunk leveleket a babának, amit már Nimródnál bevezettünk, és 18 éves korában fog megkapni. Aki nem tudott eljönni, és olvassa-e sorokat: ne fogja vissza magát, szívesen várjuk a bölcs tanácsokat és jókívánságokat az időkapszulában ;) Igaziból bárkitől szívesen fogadunk ;)
Bár erről nem készült fotó, de Nimródnak is összekészítettem egy mini csomagot néhány aprósággal, hiszen Nagytesó is egyszer lesz az ember fia először :D Nagy lépés egy kisember életében :) !
Innentől már csak tényleg egy dolog van hátra: hogy a Kismajom világra jöjjön, de izibe! :)


1 megjegyzés:

  1. Szuperjó! megint állati (ezúttal szó szerint) lett a dekor és örülök, hogy már fel is avattad a sütiállványt.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni