2011. szeptember 12., hétfő

Fürdőbomba
Kedvenc Zsuzsimnak készítettem ezeket a fürdőbombákat szülinapjára, mert ő nagyon szeret kád meleg vízben üldögélni. A recept innen van, van azóta Lukréciának újabb változata és persze nem győzöm mondani, mennyire sok klassz recept van fent!
Narancs illóolaj hozzáadásával készítettem, de a variációk végtelenek, csak a képzelet szab határt! Szilikonos muffinformába tömködtem és így óvatosan ki lehetett venni, amíg megszáradt-bár a képen is látszik, még így is megtöredezett. Finom selyempapírba csomagoltam, úgy kell vigyázni rá, mint a hímes tojásra! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni