2011. szeptember 20., kedd

"Köszönöm" buli

Szombaton, azaz szeptember 17-én tartottunk egy szalonnasütős félig házavató bulit, azoknak (és csak azoknak) akik valamilyen úton-módon segítettek nekünk ebben a nagy munkában.
Az udvarunk már egész pofás, főleg ha az előzményeket ( az udvar korábbi helyzetét értem) nézzük.
A menü szalonna, sütnivaló virsli, paradicsom, paprika, sok lilahagyma és friss fehér kenyér volt. Volt még torma, és kecsöp és sütni való alma és Jucusnak hoztam bébi kukoricát és gombafejeket is grillezni a zsíros kenyér mellé, mert ő nem eszik húst. Volt sok sok üdítő és sütik is voltak, ezúton is köszönet a szorgos kezekért, akik hoztak házi sütiket :). Volt még zene, igazi country, és csuda jó hangulat!! Az elején mindenkit noszogatni kellett, hogy süssön mán, aztán felváltva adogattuk a nyársakat és a fél tégla ülőkéket egymásnak :) A gyerkőcöket nem lehetett lelőni még késő este sem, kb 3/4 11-re értünk haza. Persze mindenki dőlt az ágyba bé, miután leszedtük magunkról a mocskot :).



 


Akartam készíteni egy "Köszönöm" feliratot a teraszra és néhány "befőttes üvegben mécses kis raffia masnival" díszítést, de nem volt időm rá. Egész délelőtt csempe és kőpadló után kajtattunk, mert elkezdték ugye burkolni a fürdőt és a mosókonyhát (már kész van azóta!!!)...és nem igazán tudtunk dönteni melyik legyen....
Megmondom őszintén: miközben ott ültünk a tűz körül, mindenki csupa füst szagú és trutyis kezű a szalonnától és engem még a gyerekem is leevett kecsöppel és egyébbel pár helyen, és lábujjunk is poros volt (már akin szandál vagy papucs volt és mert még nincs mindenhol fű) és ettük a mérthetetlenül egyszerű kaját, semmi díszítés csak zene és a tömeg, olyan jó volt. Rájöttem, néha kell ez a teljesen egyszerűség, amikor nem akarok mindent kidolgozni az utolsó pici részletig és nem töltök egy hetet a konyhában a menü elkészítésével. Nagyon jó volt.

Persze ez nem azt jelenti, hogy innentől kezdve ha buli van nálunk csak vajas kenyér van párizsivel és nem adom meg a módját-dehogynem. Csak éppen ennél csak több időm lesz ilyenekre felkészülni, ha a jövőbeni nálunk tartott bulikat nézem :) és továbbra is, aki hozzánk jön, innia kell (nem alkoholt, hanem teát, kávét, de min egy pohár vizet) és mindig van nálam valami finomság :) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni