2011. október 5., szerda

OMÉK 2011

Idén a 75. OMÉK, avagy Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás volt. Furcsa kimondani, mert ez azt jelenteni, 75. éve megy ez a dolog. De nem, mert nem minden évben rendeznek ilyet!
Nálunk nem csak arról volt szó, hogy családi program révén kimozdulunk együtt egy jópofa programra, ahol a gyerekek élvezkedhetnek. Nem is arról van szó, hogy az 500nm-es kertünkbe tervezünk traktort és tehenet venni, mert a rengeteg paradicsom termésem és sikeres tök és borsó termések meghozták a kedvünket. 
Hanem ez nálunk egy családi hagyomány is apa ágon. Férjem anyai nagypapája ugyanis TSZ elnök volt anno, és cipelte az ő unokáját (nem, nem kellett cipelni, hiszen örömmel ment, szerintem a kapálás és ásás egy időben ment a legózással) ezekre a kiállíátsokra-akkor még Gödöllőn volt.
Ezt most tovább visszük/vittük mezőgazdasági háttér nélkül, mindenesetre jó érzés volt.
Úgy éreztem magamat, mint egy turista, kattintgattam mint egy őrült, hihetetlenül édes pofájuk volt ezeknek az állatoknak, Nimród nagyon élvezte, különben is abban a korban van, hogy "állatok ezerrel"!!!. Az Old McDonald had a farm, iáiáo című dal is napi szinten vagy százszor hagyja el a számat és nem álltunk meg a farmi állatoknál a kék busz, mamusz és egy furcsaságok is "hangott hallatnak" McDonald farmján :D
Megint sok kép jön, némi kommenttel:

éééédesen aludtak így összebújva

hasonlóan néz ki a Lilik madár is

még egy édes együtt-alvás



volt nyuszi-simogató, a nyuszik már sokkosan feküdtek mereven. először játékoknak néztük őket!

csincsilla alszik


gyönyörű élénk színűk volt!

nagyon szép a farkinca-haja, mintha befonta volna előző este:)



traktorban, markolóban is ültünk


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni