2011. október 26., szerda

Karácsonyfa díszek

Lehet, hogy ha nem látom az őszi House Doctor katalógus kínálatát és azon belül az idei ünnepekre kínált téli és karácsonyi dekorációt, nem jön az érzés: régi díszeket szeretnék.
http://ipaper.ipapercms.dk/HouseDoctor/Moments2011/
(utolsó oldalakon a karácsony)

Bár meg kell mondjam, egyre jobban veszem észre magamon, hogy az ízlésem alakul át. Nem csak lakberendezésben, de öltözködésben, zenei stílusban és sok minden másban. Biztos, hogy van köze ahhoz, hogy anyuka szemmel látom a világot, tehát a praktikum mindenekfelett! De ezt nem magyarázza a hirtelen jött rajongásom  a színes díszekkel teli fáért és a régi féle (üveg) díszekért. Méghozzá hosszútávra tervezve :)

Eddig nagyon fontos volt nekem, hogy mindenből párosan legyen otthonunkban, vagy ha készletem van valamiből az mind egyforma legyen. Ez mostanra eltűnt. Így az sem okoz "gondot" hogy inkább várunk a különleges darabokra és szépen lassan összegyűjtünk egy fára valót.

Íme az első szerzemények:


 Az ajándék dobozka méghozzá ültetőkártya eredetileg, de nekem nagyon tetszett és jó lesz a fára díszként :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépeket vettél. A katalógus meg lenyűgöz, eddig nem láttam. Köszi, hogy megmutattad!!
    Nekem ezek között is van, ami tetszik.
    http://ajandekdekor.shopinshop.hu/productList.php?cat=003631
    Nekem a piros- fehér fenyőfás a kedvencem.
    Az áruk is elég jó. 5000 Ft felett meg ingyenes a kiszállítás.
    Vagy a blogomon, a mai nap terméke: http://otthonvideken.blogspot.com/
    Három fém dísz és csak 700 Ft. Ezek a kedvenceim.

    VálaszTörlés
  2. Jaj nagyon szuper ez a kis bolt! És üvegdíszeket tényleg csak ennyiért? Megjegyzem :)
    Egyébként majd ennek posztnak a folytatása lesz, hogy a meglévő gömbjeimet ilyenné fogom átalakítani, mint a katalógusban lévők :) Költséghatékony és újrafelhasznált :) Az egyéb díszeket pedig majd szépen sorban vesszük, ahogy mondtam :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni