2012. december 31., hétfő

Búcsú az óévtől, 2012.

Azt mondták tavaly ilyen tájban, hogy a nehéz 2011-es év után 2012 a változások éve lesz. Hát mi jól bevacsoráltunk ebből az évből, változások voltak bőven :)
El sem hiszem, hogy eltelt egy újabb év. Ha visszagondolok, olyan mintha egy éve lennénk, a sok minden történtek ellenére olyan gyorsan eltelt. Vagy pont emiatt érzem így? Hogy nem unatkoztunk? Hát nem... én különben is SOSEM unatkozom, pont, hogy annyi minden van a fejemben...


Egy kis visszaemlékezés a (szerintem) kiemelendő eseményekre:

Projektek/kreálmányok/stb:
Tavaly is pihentünk egyet ünnepekkor, de az új évet rögtön egy nagyobb kreálmánnyal kezdtük, méghozzá a komódból átalakított konyhaszekrényünkkel. Ez a bemutatott darab kapott nagyon sok dicsérő szót (még az ÉVA online-on is megjelent), és sok negatívot is. Bár magában a bejegyzésben leírtam, hogy a lényeg itt most, hogy milyen lett BENT, tehát ahogy csináltunk kvázi egy IKEA-s konyhaszekrényt a régi darabból és a külseje, a festés, stb. majd később szebb lesz, mégis sokan ezt firtatták... Ez meg is történt nyáron, és úgy gondoljuk sikerült igazán jól bevegyíteni ezt a szépséget a modern környezetébe.
Ezután a nappali-előszoba ajtó és az állólámpánk a nappaliba következett, mint kiemelendő alkotás. Nagy kedvencünk lett a varrógép íróasztalunk, a stencilezett betonunk és a gyors kerti bútoraink. Ezután jött egy szintén nagy kedvenc, a csapos limonádés üveg, amely mindenkinek nagyon tetszett, egy régi kívánságom vált valóra és szintén felkerülhetett az ÉVA onlinera. Ebből rögtön kettőt készítettünk ;).
Voltak még olyan apróságok, mint a fülbevaló tartóm vagy a mosható huzatú székeink. Utóbbit kipróbáltam nagyban is, és majd' egy egész nyaram ráment arra, hogy életem legnagyobb varrási projektjét vigyem véghez a  vadiúj mosható kanapé és fotel huzat megvarrásának "személyében".
Jelenleg a legkedvencebb helyiségem lakberendezés szempontjából a hálószobánk.
Hasonlón sokan értékeltétek az előszobában a cipőtárolási gondunk megoldását.
Szülés előtt még a fürdőszobánkat is gyorsan helyrepofoztuk....
és megannyi más dolog is készült, olyan jó volt visszanézegetnem őket.
Idén sok féle bulit szervezhettem, volt Barbapapás, amerikai focis, Batmanes, romantikus madárkás, tengerpartis, hawaiis, kismajmos babavárós és majdnem lett őszi meg szilveszteri is, de saját érdekünkben erről most lemondtam :P. Majd jövőre :D.
Ősz végétől kezdődött a karácsonyi hajrá, amennyire energiámból futotta, hoztam nektek a sok ötletemet :) Az utolsó két hónap játékban bővelkedett, jó volt olvasni az örömét annak, aki nyert.

Történések kis családunk életében és hasonlók:
Az évet rögtön január 2-án egy munkahely vesztéssel kezdtem, de egy hónap múlva egy csodálatos örömhírrel folytattam, és mindezzel kapcsolatos történéseket 4 hetente követhettétek is :).
A negyed évet megint munkahely elvesztéssel folytattuk, de tele reményekkel. Idén lettünk 5 éves házasok, amelyeket hangulati fotókban örökítettünk meg. Voltak még sok egyéb fotók is "csak úgy", mert sokszor egy kép többet mond minden szónál.
Mikor eljött az idő együtt örültetek velünk, és megmutattam milyen csodás pillanatokban lehet részünk.
 Egy nagyon fontos mérföldkőhöz is elértünk Nimród életében, amely váratlan, de annál nagyobb esemény volt.

Azt hiszem semmit nem csinálnék másképp, ha lehetőségem lehetne bármit megváltoztatni utólag. Ez így volt jó, ahogy van.
Hihetetlen mennyi új személyt ismerhet meg az ember, ha blogot ír. És mennyi barátot! Sokatokkal olyan jó viszonyt érzek az éteren keresztül is, pedig alig ismerjük egymást max. 2 éve. Sokatokkal személyesen még nem is találkoztam és mégis :)
Hálás vagyok értetek, mert általatok fejlődhetek-és ezt igazán őszintén mondom ;)

Mindenkinek olyan 2013-as évet kívánok, amilyet szeretne. De ami biztos, legyen gazdag, boldog és felejthetetlenül gyönyörű! :-*


fotók: Fanni

2 megjegyzés:

  1. Kedves Fanni! Nagyon boldog új évet kívánok Nektek, jó egészséget és ha lehet fokozni egy sokkal jobb évet. Remélem még sokáig olvashatlak.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni