2012. december 21., péntek

Téliszünet!!

No nem teljesen úgy, ahogy iskolás korunkban vártuk, láblógatósan, sokáig alvósan, semmittevősen.... elsőt és utolsó akkor sem lehet karácsony idején, ha már nagyok lesznek a gyerekeink :D
A blog most picit pihen, ill. én pihentetem a blogot januárig.
Ez azt jelenti, hogy a főzésen kívül semmit sem alkotunk most egy ideig se így se úgy (na jó ez nem teljesen igaz, mert megint lesz karácsonyi lánybuli, de annak dekorációja inkább az ételben merül ki..)

Elfáradtam.
Tulajdonképpen Vince 1 hónapos kora óta pörgök mint a duracell nyuszi, mert a sok ötletemet meg akartam valósítani, nektek megmutatni, hajtott a tatár és szorított a határidő. Februárban még sem prezentálhatok karácsonyi anyagot :D.
Azért szerényen megveregetem a vállamat, mert végig gondolva, nincs bennem hiányérzet, amit igazán akartam azt megcsináltam, nem fogytunk le az éhezéstől (tehát mindenki kapott enni :D) nem ette meg a kosz a házat és volt tiszta ruhánk is (na jó előbbiben azért férj is sokat segít általában) és a gyerekek is ismerik az anyjukat. Mert csakis akkor dolgoztam, mikor napközben Nimród oviban, Vince meg az ágyában volt. Vince persze aludt, nem ordított magára hagyva :D

Így most a következő napokban felhatalmazom magam arra, hogy ha hazamentek a vendégek és van rá lehetőség azt csináljak amit akarjak. Aludjak, filmet nézzek, de nem zárkózom el attól sem, hogy képet szerkesszek a történesekről, esetleg élménybeszámolót írjak nektek. Na meg természetesen nem megyek az újévbe összefoglaló és köszöntő nélkül. De a tatár nem hajt és nem szorít az idő, és úgyis mindenki családozik/barátozik ilyenkor és nem az internet előtt lóg (ugye??? :D). Szóval csak lazán :P mint a rigalánc.

Remélem tetszett a sok minden amit az elmúlt évben alkottunk saját és részben mások örömére, volt ami inspirált és remélem élveztétek az egyéb tartalmú bejegyzéseket is :)
A füzetem pedig roskadásig tele ötletekkel, szóval a pihi után újult erővel és újabb munkakedvvel foglak titeket bombázni az újdonságainkkal és képeinkkel.

Élvezzétek a következő napokat, csak semmi stressz és idegeskedés minden úgy jó, ahogy lesz!

Nagyon áldott karácsonyt és boldog új évet kívánok családom nevében is!
 
 

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy olvashattalak eddig és a továbbiakban is foglak. Meghitt Karácsonyt kívánok!

    Anna

    VálaszTörlés
  2. Várlak vissza, Boldog Karácsonyt! Gyönyörű a két gyermek, mesés fotó.

    VálaszTörlés
  3. Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Nektek! Köszönöm a sok inspiráló olvasnivalót és ötletet, csak így tovább! Pihenj sokat és jól!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni