2011. december 31., szombat

BUÉK

Így, blog íróként azért nekem is illik egy kis összegzést írnom erről az évről.
Idén január vége felé kezdtünk először telek, majd ház nézőbe. A gondolat már rég óta ért bennünk,de tettek csak ezután követték, mert meg kellett várnunk, hogy elkezdjek dolgozni stb stb.
Eltökéltek voltunk, hogy Szentendrén fogunk tovább élni, de végül még sem ott kötöttünk ki.. amit bánok ezzel kapcsolatban, hogy mennyi időt elpazaroltunk ott, és nem kezdtünk el előbb máshol nézelődni, de biztos ennek is oka volt.
A blog írást január óta terveztem, de mindenképpen meg akartam azt várni, hogy aláírjuk a szerződést. Így kezdtem el szerkeszteni az oldalt május 26-án (házassági évfordulónkon írtuk alá a szerződést :D) és az első bejegyzésem június 16-án történt. Azóta összesen 154 bejegyzés történt.

Ahogy a blog története című fejezetben írtam, nálam nem csak lakberendezésről van szó, hanem bármiről,amit szívesen megosztok veletek. Ahogy írtam a "kreatívitásom a mindennapokban" mottóm mögé bármi belefér. Pillanatok, élmények, a házunkkal való haladás, bármiféle kreálmány amit elkészítek, egy képsor, bármit amit szívesen visszaolvasok-ez az én naplóm. Bármiféle képeket, amelyeket nem én készítettem csak akkor szoktam bejegyzésbe rakni, ha engem inspirál vagy ötleteket keresek.

Nagyon köszönöm a sok bátorítást amit munkáink után kaptunk vagy azután a borzalmas dolgok után, amik folyamatosan jöttek az ősszel. Mindezt most szépen hátra hagyjuk és az új évvel egy sokkal jobb veszi kezdetét!

Remélem tovább követtek az új évben is, és szívesen olvassátok kis családunk kreatív mindennapjait!


Mindenkinek nagyon boldog és gazdag új évet kívánok 2012-ben!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni