2011. december 31., szombat

Csipke kitűző

Edinám és Szilvim két szívem csücske és megleptem őket egy-egy csipke kitűzővel. Mondtam nekik, hogy úgy hordják ez a déditől örökölt csipkéből van, a gomb pedig szimplán gyönyörű. Imádom a csipkéket, ahova csak lehet rakom és használom (pl itt és itt és itt) és egy csipkés valamivel még a legegyszerűbb (pl) fekete garbó is rögtön ünnepi. Természtesen hajbavalónak stb stb is jó, mert nem raktam rá semmit a hátuljára.
A készítési útmutatót, hogy én általában hogy csinálom elolvashatjátok, itt a csipkénél az a különbség, hogy csak egy rétegben csináltam és mivel az egyik széle hullámos a másik egyenes, az egyenest hajtottam a hullámos alá.
A kis ajándék tasak pedig wc-papír gurigából készült. (ötlet a pinterestről van)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni