2011. december 2., péntek

Twinkle, twinkle little star

Párszor már említettem ezt a videót, mint ihletet adót, ha Nimród szobájáról van szó:
Tekerjetek vagy állítsátok meg 2:23-25 nél.
Itt nyomtam egy Print Screent, elmentettem jpeg formátumban és kinyomtattam.
Több verziója fut a youtube-n ennek a dalnak, mégis mi ezt szeretjük a legjobban Nimróddal. Úgy hívja hogy "cuki bagoly" vagy a "Twinkle, twinkle" énekli "pinkó, pinkó"-nak. Különben is van valamiféle különleges vonzódásunk a baglyok iránt :)

Korábban több ötletem is volt, hogy mit szeretnék majd felfesteni Nimród szobájába (az alvósba), mindezt azzal a bátorsággal, hogy előző szobája (s még Levié) sem lett rossz, sőt, kifejezetten tetszik nekünk.
De azon kívül, hogy tuti nem fogok semmilyen aktuális mesehőst felfesteni, és valamennyire a nyugtató hatást szimbolizálja, nem jött ihlet. Vagyis de, egy szép nyári napon, mikor a fenti videót megnéztük vagy már századjára 24 órán belül.

Sosem gondoltam volna, hogy az estének és éjjelnek ennyi féle sötét színe van. Néha egy icipici árnyalati különbség, de az még sem ugyanaz.

És ha már falfestés egy kis ízelítő a játszószobából, ahol ezt a fát is gyorsan felrittyentettem. Szerintetek mi lesz belőle? Azon kívül, hogy fa :P


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni