2011. december 27., kedd

Nimród barkácskodik

Most már nem is akárhol! Készítettünk neki egy barkácspadot. Na jól van, nagyon őszínte leszek, ezt most apa készítette tök egyedül, még a festést is. Én megint csak dirigáltam és utána jártam a barkácskészletnek, stb stb.
Beszéltük már más anyukákkal meg apával, hogy amikor a gyerek 3 éves lesz, akkor van a barkácspad korszak. Előbb semmiképp, mert nem ért meg rá. Utóbbit más kisfiún láttuk. Viszont a tavalyi kiskonyhás sikerünk láttán, már akkor tudtuk, hogy idén karácsonyra elkészítjük neki. Mit nekünk műanyag "csodák" 10enezrekért...
Sőt. A barkácskészleten kívül (ami igaziból részben meg volt, csak nem volt benne fúró, centi és egyéb, azt vettünk), csupa meglévő anyagból dolgoztunk már megint. Mert karácsonyra elfogyott a píz. A 'fikhok', vagyis fiókos hokedli, tehát a fiókból 2 oldala volt meg és nem volt teteje, lett a váza és apa amit talált maradék lambériából, fa anyagból, stb csinálta meg a többit. A világoskék zománcfestékünk is volt, persze.
Elmondása szerint direkt úgy festette le, hogy a lábán hagyott egy kicsi foltot festék nélkül, és amit felrakott asztal lapot s a bejárati ajtó festésemnél festékes lett, úgy vágta ki, hogy legyeb benne festékes rész, így igaziból olyan, mint amikor dolgoztak rajta :)
A barkácskészletbe kicsit belenyúltam, ugyanis van benne 2 fa amibe lehet csavarozni, én meg ragasztottam rá tépőzárakat, hogy el lehessen fűrészelni-ha már fűrész is volt a készletben. Úgy működik, mint a szeletelhető gyümölcsök és zöldségek, amit a kiskonyhához kapott.
A "sötétkék", amit az asztal lapon láttok a helye, ahol csavarokat lehet becsavarni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni