2011. december 1., csütörtök

Adventi 1, 2, 3,4

Kellő beharangozás után, elkészült a mű. Adventi koszorú másképp-megint.
Kellett hozzá:
-4db konzerv doboz
-zománc festék (vagy festék sprayt)
-4 mécses
-fúró
-akármi a dekoráláshoz

Megmondom azt is őszíntén, nem fordítottam túl sok időt. hoyg precízen fessem le a konzerveket. Így is jópofa szerintem, mert nem az a csilli-villi tökéletes! Persze akit ez zavar, nyugodtan fesse le rendesen (ha ilyet készítene). A lényeg, ezzel nem az igénytelenségemről teszek tanúbizonyságot, direkt lett ilyen :)

Még a kupac tetején... Így lett meghittebb a kupac :D
ööö az 1-es alja kicsit ferde lett, férjem elnézte a fúrni való lyukat :Pmeghitebb világítás mellett "világosban" is érvényesül majd


Nem tudom észre vette-e valaki, de véletlenül megcseréltem a 2-es a 3-assal :D na majd vasárnapig sorba rakom a kandallónk párkányára ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni