2011. december 13., kedd

Szilveszteri buli 2010

Cirka 2-2.5 hét van a szilveszterig és tudom tudom, még karácsonyra készülünk, de egy icipici része az agyamnak néha-néha odanéz a naptárra, hogy idén mit akarok alkotni? Az idei nem is csak olyan szimpla szilveszteri buli lesz, hanem némileg ház bemutató is, mivel a nem-családtagok közül szinte mindenki most fogja megnézni először a kis kuckónkat.
Úgy hívjuk a bulijainkat egyébként, hogy kisgyerekesek bulija, vagyis a délutáni alvástól az esti fürdetésig tart :D. Megmondom őszintén, épp elég is ennyi, és idén sem fogok tudni fennmaradni, az tuti.
Ami hagyomány lett nálunk, az az NDK-s saláta (káposzta, vörös hagyma felaprítva, fekete erdei sonka, és mindez egy majonézes-tejfölös-mustáros szószt kap), szilveszteri torta és a Röfi pizza fejek. Utóbbit magam kísérleteztem, hogyan lehetne jópofán elkészíteni és szerintem pofás lett. Persze van gyerek meg felnőtt pezsgő is!



mackósajt és alma

sült hagymakarikák

az NDK-s saláta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni