2011. december 16., péntek

Játék I.

Nagyon izgulok, mert amint a címben is láthatjátok, ez a blog első játéka közösen valakivel. Sok játékot volt alkalmam látni, részt venni benne, és ez eddig olyan misztikum volt a számomra :)
Na de hogy a lényegre térjek, olvasótáborom félezres átlépését megünneplendő és különben is itt a karácsony, játsszunk! Méghozzá az Ökokuckóval, akire nem véletlenül esett a választásom így elsőre. "Ő" volt az első bolt/cég, aki elkezdett követni facebookon (és nem magánember) ezzel bizalmat szavazva nekem, és azt hiszem egyet ért velem abban, hogy kialakult köztünk valamiféle szimpátia, kicsit több, mint hogy kedvesen beszélgetünk egymással az éteren keresztül. Szerintem ez nem csak azért van, mert mindketten elhivatottak vagyunk az egészséges életmód, ezen belül a méregmentes kozmetikumok, tisztítószerek és a környezetvédő termékek iránt, hanem ott volt az a "plusz" is. Persze ehhez plusz öröm, hogy nagyon szívesen jött velem most játszani :)
Egy mini-interjú keretében tettem fel néhány kérdést az Ökokuckó háziasszonyának, hogy én is és ti is megismerjétek jobban:

1.Mikor alakult az Ökokuckó? Milyen hosszú idő telt el a bolt megnyitásáig?
2011. márciusában, egy-két hónap előkészítés után nyílt a webshop, majd a szükséges engedélyek beszerzése és némi keresgélés után augusztusban az üzlet is megnyílt.
2.Volt valami nyomós ok, aminek hatására született az ötlet, vagy szépen lassan alakult ki benned?
Hirtelen ötlet volt, mivel mi már átálltunk a natúr kozmetikumokra, vegyszermentes háztartásra, arra gondoltunk, mi lenne, ha megpróbálnánk mást is „áttéríteni”, annak ellenére, hogy igen nehéz szembemenni a médiából ömlő vegyszeráradattal.
3. Melyik a kedvenc terméked és melyikből fogy a legtöbb?
Az univerzális shea vaj a kedvenc, de minden, ami kapható nálunk, a családunkban és környezetünkben használatos, mindent használunk. Nehéz kiemelni a kedvenceket.
4. Lassan mindenki megtanulja, hogy az Ökokuckóban nem adtok nejlon zacskót a vásárolt dolgok mellé. Hogyan fogadta ezt a "közönség"? Aki mondjuk nem olvasott/hallott róla és ott szembesül a ténnyel zavarja, vagy általában rugalmasak a vásárlók ebből a szempontból?
Nagyon jól fogadják, mindenki nagyon ügyi, valószínűleg a vásárlóink egy olyan körből kerülnek ki, ahol eleve figyelnek az ilyen dolgokra, majdnem mindenki hord magával szatyrot. De ha nagyon nem tudja elvinni a csomagját, adunk újrahasznosított papírból készült szatyrot vagy kis zsákot. A bringások, görkorisok nagyon örülnek az ajándékoknak, de mást is meg szoktunk lepni apróbb ajándékokkal, mintákkal.
5. Milyen termékek vannak amelyet bárki választhat ajándéknak a közelgő karácsony alkalmával?
Nagyon népszerűek a szappankészítéshez való alapanyagok, a vízszűrő kancsó ajándékszettek, a natúrkozmetikumok, melyekből házi krémek készülnek.
6. Egy kis személyes: melyik volt a legjobb ajándék és a legrosszabb (gagyibb) ajándék, amit életedben karácsonyra kaptál?
Hát ilyenem nincs, mi sokszor élményajándékozunk (színház, koncert), de mindennek örültem eddig, leginkább annak, hogy együtt vagyunk :)
7. Milyen újdonságok bevezetését tervezed a boltban?
Megvalósult a bankkártyás fizetés bevezetése, jövőre minden munkanap nyitva tartunk majd.
8. Végül mondj nekem egy pontos elérhetőséget és nyitva tartást.
1048 Budapest Bőröndös utca 3. 2012-től H-P 14-18
www.okokucko.hu

És akkor játsszunk. Válaszolj az alábbi kérdésekre helyesen, és ha még ki is dob Téged a sorsoló gép, egy csodás fahéjas szappant nyerhetsz fa szappantartóval és egy mini-shea vaj mintával, hogy teljes legyen az összhatás. A szappant maga az Ökokuckó Háziasszonya készített. (Saját készítésű szappanjait volt alkalmam kipróbálni, többet is, többek között ilyen fahéjasat is, és annyit mondok, hogy: t.ö.k.é.l.e.t.e.s)

A kérdések:

1.Mivel tudjuk haza vinni az Ökokuckóban vásárolt termékeket:
A. Adnak nejlonzacskót
B. Saját táskában/szatyorban vagy kézben, esetleg tudnak adni újrahasznosított papírból készült szatyrot esetleg kis zsákot.

2.Melyik kedvenc terméket emelte ki a kedvenc termékek közül az Ökokuckó Háziasszonya?
A. Natúr sheavaj
B. Mosódió

Tehát a játék feltétele, hogy a fenti két kérdés helyes helyes betűjelét küldjétek el az
edes.oko.otthon@gmail.com e-mail címre névvel és egy helyiség/város névvel, ahol laksz.
(helyes válasz példa az alábbi formátumban: 4/C, vagy 5/D)
A játék a kihirdetéstől számítva, 2011. december 18. vasárnap, este 19 óráig tart. Sorsolás után eredményhirdetés, és terveink szerint már hétfőtől átvehető a termék, vagy messze lakó nyertes esetén postázás :)

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni