2012. május 5., szombat

Inspirációk teraszra és kiülős helyre

Nagyüzemben folyik nálunk a két terasz-pontosabban a hátsó terasz és a kerti fedett kiülős hely-avagy kerti nappali....készítése. Biztos az egyik már kész lenne, ha én bármit is csinálhatnék, de mivel nem, addig marad a drukk és a dicséret férjemnek, miközben próbálom őt nem kihozni a sodrából, hogy két percenként ötletet váltok :D Ami fix, az a hangulat, amit meg akarok fogalmazni mindkét helyen: erről árulkodnak a képek. Inspiráció, egy-egy ötlet ellesése, kész terveim vannak ám!
A kis terasz inkább romantikus-mondanám igazi countrys, a kinti nappalira pedig a tengerpartot idéző elemeket csempészném be, ha már tengerpart nincs :D Aztán meglátjuk (látjátok) mi sül ki ebből. Addig is szemet gyönyörködtető képek, mert a nyár már tényleg itt van!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni