2011. július 21., csütörtök

Aktuális állapotok I.

2011.július 21. Két heti munka után

Egy kis beszámoló, hol is állunk most, mert még mindig nem tudok "olyan" eredményes dolgokat bemutatni, mint új konyha, új szoba, új fürdő, ilyenre csináltuk stb mert egyenlőre csak a rombolás megy. Meg a tervezgetés. Kb másfél hete a villanyszerelő mondta: hogy majd jövök és úgy szétverem a lakást, hogy sírni fogtok a látványtól. Erre válaszoltam én, hogy az biztos, hogy sírni fogok, de az örömtől! :)
Szóval a villanyszerelő szétkapta a házat, de már látszik építő jellegű változás, mert pl bent vannak az aljzatok és kapcsolóknak valók, apósom és férjem több méternyi hosszú árkot ásott két héten keresztül, hogy kicseréljük a vízvezetéket, s a hétvégén már a vizet szerelik bent a házban!!!! :)
Az árok azért kellett, mert csupán elővigyázatosságból lecseréljük a rézcsöveket műanyagra. Hogy ne menjen rá a gatyánk egy belső csőtörésre, egyáltalán ne is lehessen belső csőtörésünk!

jó móka volt a hosszú alagútban sétálni :)

villanyszerelés

...és egy régi házban mindig vannak meglepetésel. Ez itt egy vizes cső, olyan helyen, ahol elvileg nem kellene lennie... még csap is volt hozzá :D. Amíg a szerelő átvágta flexxel, mi kimenekültünk a házból :)


Persze az eső most megint keresztül húzta a számításainkat, mert a hétvégén betonozni kéne. Helyette viszont lehet, hogy elkezdünk bent teljes erőbedobással falakat bontani. Lesz mit :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni