2011. július 18., hétfő

Festő-party

Nincs ebben semmi csavar, tényleg rendeztem egy (kerítés fal) festő bulit. Sajnos örököltünk bal oldalon VÉGIG egy jóó ki rozsdás pala meg vasszerű kerítést, ami nem kicsit rontott a kertünk imagen (mi? image, hol van az még, max a fejemben). Szó ami szó, leboltoltam a tulajjal, hogy fizesse ki a nagyon sok festéket, hiszen az az ő hátsó kerítése, neki kell rendbe hozni, meg különben is a rozsda már majdnem megette, neki is jó lesz, ha felpofozzuk.
12 embert invitáltam meg a nem hétköznapi eseményre (már csak azért sem mert vasárnap volt :D), és hát bevallottam neki, hogy ez szépen becsomagolt segítségkérés, de az ember lánya mindent megtesz. 3-an jöttek el, ebből egy délelőtt (sógoröcsém), így történt, hogy délutánra maradtunk hárman csajok. Jött az ötlet, hogy akkor legyen már igazi csajos festő buli, masnival, rózsaszínnel, csicsával, ahogy kell :).


Mondanám, hogy nem erőltettem meg magamat, pikkpakk gyártottam masnikat, ezt tűzőgéppel csak odabigyesztettem,Lilik Úr pedig gorsan hajtogatott csákót. Na a két pompom már nem volt gyors (még gyakorolnom kell), a maci-fűzér meg bolti.
Tulajdonképpen 4 órát festettünk ecsettel, Férj szórópisztollyal próbálkozott, a végén a zöldet ő csinálta. Hát, nem végeztünk. De ez még így sem a végleges (a fehér-zöld hullám duó), vannak meglepik és ötletek, de úgyis majd megmutatom ha kész lesz!


a végtelenbe és tovább...nem is látszik a vége :D
Volt még főtt kukorica, hideg dinnye, sör, üdítő.... :) Sok munka után kell az utánpótlás :)


(kiegészítés: az elkészült kerítés)
Köszönöm csajok, hogy ránk áldoztatok egy vasárnap délutánt!<3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni