2012. május 26., szombat

5. év

2006. február 2.
-Lori, lehet, hogy ma nem tudok menni a retro partyba... (pedig olllllyan rég terveztük egy kis csapattal, imádtuk a régi retro zenés bulikat)... kicsit nem érzem jól magam!
-Lehet, hogy én se...-mondta Lori
-Jaj szedjük össze magunkat, olyan régen tervezzük már!

Később este a villamos megállóban, és nagyon hideg volt.
-Jaj kire kell még várni? -kérdezem mérgesen.
-Pistire, de azt írta, mindjárt itt van.
Végre megérkezett...
-Majdnem nem jöttem el, ugyanis ma rettenetesen átfagytam az építkezésen-mondta Pisti.
(Hurrá, hogy el tudta dönteni és végre indulhatunk-gondoltam magamban. Pisti-vagy ahogy ők hívták Sumi akkor Miskolcon dolgozott munkahelyi mérnökként és csak hétvégén jött haza. A bulis csapatba pedig úgy keveredett, hogy Lori-aki az én gimis osztálytársnőm volt elhívta szomszédját Balázst, akinek a főiskolán volt csoporttársa Pisti.)
Leszálltunk a villamosról, persze a fél csapatnak hirtelen pisilnie kellett, így bementünk egy benzinkúthoz. Pisti, egy másik lány és én kint várakoztunk. Valami túró rudis automata géphez mondtam valami Fannis-poént (Fanni poénoknak hívták azokat, amelyek úgy viccesek, hogy inkább nagyon fárasztóak, bár én nagyon röhögtem rajtuk. :D Általában szóviccek voltak), amire Pisti rákontrázott. Na itt nem nevetés volt, hanem én döbbentem néztem, hogy jéé van rajtam kívül, aki kapós ezekre a poénokra-sőt! hasonlóan tudja ezt művelni. A másik lány is csak nézett csodálkozva..

Később a bulin pont együtt röhögtünk egy férfin, akinek szőke hosszú haja volt. Felment a színpadra és teljes átéléssel rázta-ez volt a tánca.

Kb. 2 hónapos CSAK levelezés az első személyes találkáig. Hiába: Miskolc-Budapest távol van egymástól....

2006 december 10.
Egész úton csak dumáltam és dumáltam. Fel sem tűnt, hogy Pisti csak meredten néz maga elé, néha hümmög és vezet.
-Nagyon éhes vagyok, mikor érünk már oda?!-szólt a költői kérdés. Épp vasárnapi ebédre siettünk anyósomékhoz.
Egyszer csak megállt a Clark Ádám térnél.
-Miért álltunk meg?-kérdeztem meglepetten és nagyon éhesen.
-Mindjárt megyünk, csak mutatok valamit.
Sóhaj részemről.
Gyorsan elrángatott az ott található 0-ás (nullás) km kőhöz.
-Mi van itt?-kérdezte.
-Nem tudom, mi?-néztem körbe.
-Hát a 0-ás km kő, innen indul a km számozás.
-Ééééés???-mondtam én.
-És szeretném ha mától a mi közös életünk is elindulna... -itt már elővette az eljegyzési gyűrűt és kérdezte- hozzám jössz feleségül?
Meglepődés, habogás, zavarba jövés, de kinyögtem: Hát persze, hogy igen! :D

2006. december 17.
Szűk családi körben eljegyeztük egymást, egy-egy arany jegy-gyűrűt húztunk egymás ujjára.

2007. május 26.
Tikkasztó, nagyon meleg szombati nap. Összeházasodtunk. Pont ugyanúgy mint most, Pünkösd hétvége volt. Direkt ezt a hétvégét választottuk, hogy a násznépnek legyen még egy hétfője kipihenni a lagzit :D

5 éve

Én részletesen megálmodtam, anyám pedig megvarrta. A felső része anyagában csupa finom csipke,alatta egy fűzőszerű betéttel, és selymes szoknyával. Még az abroncsot is ő varrta! Mindez ekrü színben.


 Egyik legkedvencebb fotóm, egy tökéletes szerelmes (random) pillanat, amit a fotós elkapott :)



Éjfélkor pálinkát és pogit osztottunk-kissé kifáradva-a rendhagyó nem piros alapon pöttyös menyecske ruhámban :)

5 megjegyzés:

  1. Először is gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek! :)
    Másodszor pedig, úgy örülök az ilyen posztoknak, amikor megmutatod magad (régóta olvaslak, de azt hiszem a múltkori szülinapos bejegyzésedhez írtam először kommentet), jó látni az arcot is a tökjó témákhoz, amikről írsz :)

    +1: nagyon szééép volt a ruhád!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen :) A ruhának ki kéne találni valamit, mert sose fogom már hordani. Még a cipőm is meg van valahol :D
      Az első fotó rólam itt nyilvánosan a 8.-12. hetes pocifotóknál voltak :P:P:P na de ez az 5 évi énem :D Kicsit még formásabb és fiatalabb voltam. De csak egy kicsit :P

      Szerintem nagyon régen írtál egy kommentet, amiben az előző gyerekszobát mutattam be, az állatos-járműveset, de lehet hogy nem?? :P

      Szép estét!

      Törlés
    2. Téényleg, milyen jó a memóriád :)

      Törlés
  2. Gratula! Gyönyörű volt a ruhád, ahogy te is. A férjed pedig csupa szerelem:):) (te is:):) ) ez látszik a képeken. még sok sok boldog évet.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni