2012. május 12., szombat

Jégkrém evés-Ne csak lájkoljunk!

Pinterest a szuper ötletek tárháza, mindenki csudájára járt ennek a praktikus és mondhatnám ingyen ötletnek, hogy muffin papírt a jégkrém (fagyi) alá rakva, megúszhatjuk a baleseteket. A lelkes jégkrém evő gyermek nem tudja olyan gyorsan enni, mint annak olvadási pontja, és biza a könyökéig folyik a lötty. Így volt eddig. Egyébként nekem rögtön a gyertyás megoldás jutott erről eszembe-amit bezzeg ismertem, hogy a viasz ne folyjon a kezünkre.
Tipikus homlokra csapkodós ötlet. Aki meg ezt eddig is tudta, annak tényleg gratulálok, mert nekem nem jutott volna eszembe :)


Apa azt hitte, hogy milyen rendesek, ilyet adnak a jégkrém mellé :) Pedig ez csak egy muffin papír :).

3 megjegyzés:

  1. Azt hiszem ilyen nekem is lesz a táskámba, mert gyerekeknek pénteken megígértem a jégkrémet és szerencse, hogy tudtunk hol kezet mosni, mert Tüccsi, lányom, nyakig ragacs lett :))

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy a kor (életkor) hozza, de mostanában egyre többször mondom, hogy az egyszerű dolgok a jók. Ha valamihez túl sok szabály, sok útmutató tartozik, bonyolult, az valamelyik ponton nem stimmel. - ez egyszerű és nagyszerű, jól használható. Örülök, hogy megosztottad.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni