2012. május 9., szerda

Nimród a falon

Még tavaly nyáron rendeltem egy halom habbetűt a www.habbetuk.hu oldalról. Ebből az egyik halom a NIMRÓD felirat a szobájába, amit természetesen a falra szántam. Rögtön kitaláltam, hogy nem csupán betűk lesznek fent, hanem legyen benne egy kis csavar: a hobby boltokban található egyszerű óraszerkezetet az "Ó" betűbe berakva már falióra is egyben :) Ennek fényében kértem az "ó" betűt, hogy teli legyen, ne vágják ki a közepét, majd mi megcsináljuk.
Árajánlatot egyébként érdemes kérni festett és natúr változatban is. Én-mivel konkrét elképzelésem volt, ill. a másik halom betűket ( a játszószobába) még nem tudom milyen technikával/mintával akarom díszíteni, natúran kértem. Ha valaki szintén sk. akarja lefesteni őket, csak szólok, hogy a héra színezőpasztái tökéletesek erre a célra. (próbálkoztam több fajta festékkel is =kudarc).

No, hát nézzük, hogyan is virít NIMRÓD a falon:






Imádom a szürke-sárga párosítást!

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni