2011. december 27., kedd

Gyere be hozzánk karácsonykor is!

Bár sokan-még a családban is-azt mondják a bejárati ajtó és előszoba és egy szükséges muszáj, és felesleges bármiféle festéket, díszítést, akármit pazarolni rá, mert megérkezik az ember és tovább is megy. Nem ott időzik. Én meg igenis azt mondom, hogy a praktikumot szem előtt tartva (bár nálam ez minden helyiségre vonatkozik) legyen karaktere az előszobának és a bejárati ajtónak is, mert ez az első és utolsó részecske amit látunk amikor megérkezünk vagy elmegyünk. Nekem ez kell, és azt gondolom, bárki jön hozzánk, jól esik a szemet cirógató látvány.
Így tehát most karácsonykor is próbáltam egy kis ünnepi hangulatot hozni, ha az előszobába nem is, mert az még szóval hogy mondjan, nincs kész sehogy sem és raktár, de az ajtóra és az ajtó körül. Nem is sokat agyaltam, a tavalyi feldíszített girlandot raktam az ajtó köré, az őszi ajtókopogtatót használtam fel kicsit átalakítva, ahogy terveztem és a kapu melletti babarózsa fára aggattam néhány gömböt. Kedves kis gömböka  csupasz fán!
Az "Isten hozott" virágtartóról hadd meséljek kicsit. Nagyon nagyon nagyon szerettem volna ilyet, mert olyan jó azt mondani, Isten hozott, egy kis virág kíséretében (mert az évszaknak megfelelő virágot rakok majd bele mindig) de magyarul! Mert találtam én ilyet németül ,franciául, angolul stb, de magyarul nem. Már-már feladtam, erre férjecském egyik nagynénjénél (ennek már 2 éve!!) láttam meg, amit egyébként ő kapott és nekem adott. Volt nagy öröm részemről! 
Szöveg helyett beszéljenek tovább a képek!


'L' mint Lilik




3 megjegyzés:

  1. Ugye,milyen idegesítő,hogy magyarul semmit nem lehet megkapni olyan egyszerűen??:S

    VálaszTörlés
  2. Én magyarul gyártok ilyen kis táblaképeket ;-)

    VálaszTörlés
  3. Évi, igen, nagyon...:/

    O.G. bolt? holnap? ilyesmi? hol? :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni