2011. december 31., szombat

Sugarshop buli

A  történet a következő: Edina gimis osztálytársam volt, és különben is egy különleges kapcsolatunk volt mindig is. (ugye Edi?) Ez megmaradt továbbra is pedig többszáz km választ el minket. Hogy miért? Kezdjük ott, hogy egy igazi vándormadár aki mindenhol megállja a helyét. Erdélyből jött át hozzánk, majd az egyetemi évek alatt Erasmus ösztöndíjjal kiment Koppenhágába. Bejött neki és a master képzést már ott töltötte kint. Telt az idő, közben megtalálta élete párját, Gonzalot, aki mellesleg spanyol. De eljött a döntés ideje, mert el kellett dönteni, hol élnek tovább: maradnak Dániában vagy elmennek Spanyolországba, vagy-vagy? Végül Madridban vetettek horgonyt és ott élik szerelmes mindennapjaikat. Edina évente min 2x hazalátogat és ilyenkor mindig találkozunk. Kettő között persze megy a levelezés stb stb ezerrel :)
Az lett a szokás, hogy néhány csajjal a Sugarshop nevű kis boltban jön össze, és egy este alatt próbáljuk megbeszélni ki-mivel történt, vagy személyesen reagálni arra, amit olvasunk a facebookon egymásról, vagy amiről leveleztünk... idén ősszel felvetettem, hogy mivel elég sűrű a programja Edinának a szűk egy-két hét alatt (szüleihez, Erdélybe nagyszülőkhöz, Szentendrére uncsikhoz, egyetemi társakkal találka, csajos találka stb stb) és mivel hozzánk mindig eljött külön karácsonykor, legyen nálunk a Sugarshop party. A friss házunkat látnia kell, de találkozni is kell, így október óta szerveztük ezt a bulit Madrid-Budapest távolságban. Még annyit hozzáfűznék, a Sugarshop-ban vércukor gyilkos a kínálat, és nem is kíméltük magunkat, de készültünk sós harapnivalókkal is. A káposztafejbe szúrkált olívabogyó-sajt-alma-sonka falatok vannak, és egy leveles tésztára kibontottam két paradicsomszószt, amit nyáron főztem be. Volt whiskys forró csoki, gyümölcslé, milkás muffin, hóemberes keksztekercs, aprósütik és szerintünk nagyon jól sikerült asztaldekoráció. Mindenki csodás kis meglepetést hozott a többieknek, apró kis ajándékok, de a szívük volt benne. Nincs kedvencem csajok, mindegyiknek úgy örülök!!!












Én nagyon jól éreztem magamat! Nyáron folyt.köv. !

2 megjegyzés:

  1. Olyan büszke vagyok magunkra, mert a party szervezés nekünk még több ezer km távolságból is megy ;) És bizony ám, hogy lesz folytatás!

    VálaszTörlés
  2. Na ezzzaz :) én nagyon várom!!! <<3

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni