2011. augusztus 10., szerda

Az új aljzat

Emlékeztek, a Váratlan dolgok c. posztomban meséltem arról, hogy fel kellett szedni a csaphornyos parkettát a két nagyszobában (ami nem mellesleg akkora, mint most a lakásunk-vicces) és vissza már nem tudjuk rakni. Illetve nem is akarjuk, inkább teljesen homogén és egyforma padló lesz mindenhol, a fürdő és mosókonyha kivételével. A lényeg az, hogy vannak szintkülönbségek a helyiségek között, és mivel bőven bontottunk falat és átrajzoltuk a teret, ezt orvosolni kellett.
Ehhez jött segítségül a Hemex Estrich Kft csapata, aki fél nap alatt rittyentett nekünk (végül) az egész házban egy egyenletes és egy szintben lévő aljzatot.
Igazán már másnap rá lehet állni, de azért jó várni 2 napot a kiszáradásig-főleg a legszélén. De az egyéb munkákkal, súlyos tárgyak bevételével mindenképp várni kell.
Meg is mutatom, milyen lett az eredmény:

Ez az az egybe rész, ahol kibontottuk a falat és lesz belőle konyha-étkező-nappali. A leendő nappali ahol állok meg a hátam mögötti rész

Felirat hozzáadása
Ezt a részét a háznak még nem is mutattam. Ez két jóóó nagy szoba volt, falat bontottunk és újra falazunk, csak máshogy. Több részből fog állni


Itt, a lábazat helyén látszik, mekkora szintkülönbség volt a két helyiség között


Na és mire jó még egy ilyen estriches padló? Pl tökéletesen fel lehet rajzolni a leendő konyhabútorok helyét, ezzel megkönnyítve a vizesek pontos munkáját, hogy hova fúrják a leendő mosogató lefolyónak való helyét :) (a gyerek aszfalt krétájával)


...és az új szobák falát, megkönnyítve ezzel a saját munkánkat, hogy megnézzük biztos akkora lesz-e minden, mint ahogyan a tervező papíron megrajzoltuk...

tökéletes vonalzó a régi radiátor teteje
Így pl. szembesülhetünk azzal a ténnyel, hogy biza a 2.5 centis fűtéscsövet kihagytuk a számításból, amikor milliméterre pontosan ki van számolva az ágy és az éjjeliszekrények helye, hogy a lehető legkisebb helyet foglaljon a hálószoba..


Még szerencse, hogy egyébként is új fűtéscsövek lesznek és hogy lehet fent is elvezetni... így az első ijedség után hatalmas kő esett le a szívünkről.

Ajánlom tehát mindenkinek ezt a szuper csapatot, akik az ügyfelek rendelkezésére állnak rugalmasan.
Ha valakit konkrétan érdekel ez a dolog hívja Szűcs Imre ügyvezetőt a 0630/510-37-71 számon és/vagy a estrich7@t-online.hu e-mail címen írjon neki. Honlapjuk is van: www.estrich.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni